zdravo
     
naslovnica naturizam poveznice forum foto arhiv pitanja učlanjenje marketing kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

ZDRAVO

Informacije za članove Društva naturista Hrvatske  

 

Proljeće 2005.

 

 

Kalendarski je stiglo proljeće, Ali kako je kasnila ova zima, kasni i proljeće. Iako se više ne nadamo snijegu, vrijeme se još nije toliko proljepšalo da bismo u većem broju izašli na sunce. A i komarci još ne grizu. Nadamo se samo da ovo prohladno vrijeme neće duže potrajati i da ćemo se uskoro u većem broju naći na plažama i našim okupljalištima. Opet ćemo se osvrnuti na neke prošle događaje, te najaviti akcije koje su pred nama.

 

 

MAŠKARADA

U gradu slavnog "Fašnika" Samoboru kažu: "Bedasti noriju svaki dan, a pametni samo na Fašnik". Zato smo se i mi okupili na našoj tradicionalnoj "Maškaradi". I ovaj put bilo je to u restauraciji "Veslački klub" gdje nas je uz izvrsnu (i jeftinu) papicu do jutra zabavljao sastav "Domino". Prvu nagradu, ručak za dvije osobe, odnijela je "djevojka sa sela", koja je došla iz naših redova. Tko nije bio, neka mu bude žao.

 

 

INTERNET INFO

Naša stranica na internetu i dalje radi. Za sada se na njoj nalaze informacije na hrvatskom jeziku, ali neke osnovne podatke o društvu i o njegovim aktivnostima preveli smo i na engleski jezik. Za one koji to još uvijek ne znaju naša internet adresa je; www.dnh.hr a na njoj možete naći veze prema nekim drugim naturističkim sadržajima. Vaši su prijedlozi i primjedbe uvijek dobrodošli, jer ovaj suvremeni način informiranja želimo i dalje unapređivati. Očekujemo i vaše prijedloge.

 

NAS

Na području nekadašnje države, danas su naturisti organizirani samo u Hrvatskoj i Sloveniji. Krajem 2004. godine u Novom Sadu rodila se inicijativa za osnivanje društva koje bi okupljalo naturiste Srbije i Crne Gore.  Zato se 02. travnja 2005. godine u Novom Sadu održala osnivačka skupština novog društva - Nudističke asocijacije Srbije i Crne gore, a samoj skupštini prisustvovao je i tajnik našeg društva. Za sada se još čeka službena registracija. Predsjednik NAS je Veljko Vidić, tajnik Imre Agotić, a blagajnik Milivoje Lubura.

 

 GODIŠNJA SKUPŠTINA

Dolazi i proljeće, a svako proljeće DNH održava svoju godišnju skupštinu.  Nakon četiri godine, ovo je ujedno i izborna skupština, na kojoj ćemo izabrati ljude koji će nas voditi naredne četiri godine. Skupština će se održati 07. svibnja 2005. godine u 16.00 sati u prostorijama AAMK "Sveučilište", Trg Maršala Tita 3, dvorište (učionica Auto-škole). Budući da su konačno stigle markice od INF-a, na skupštini ćete moći platiti članarinu za 2005. godinu koja iznosi 70.00 kn za pojedince, 120.00 kn za obitelj (dva odrasla člana), a upisnina je 30.00 kn, dok djeca do 18 godina starosti dobivaju iskaznicu, ali ne plaćaju godišnju članarinu. Visina članarine određena je na godišnjoj skupštini 2004. godine, a ove ćemo godine donijeti odluku o njezinoj visini u 2006. godini.

 

33. SUSRET NATURISTA ALPE-ADRIA 2005.

Zatvaranjem tradicionalnog okupljališta naturista, auto kampa "Monsena", koji će od ove godine poslovati kao "tekstilni" kamp pod imenom "Amarin" došlo je u pitanje održavanje tradicionalnog Susreta naturista Alpe-Adria. Velikim angažiranjem naturista konačno smo pronašli novu lokaciju. Bit će to naš novi član, auto kamp "Kažela" kod Medulina. Susret će se održati od 25.-29.05.2005. Budući da nam prostor ne dozvoljava opširnije pisanje, na našoj ćete web stranici naći nešto detaljnije, a detalje možete saznati i na našim sastancima četvrtkom u društvenim prostorijama. Postoje mogućnosti smještaja u apartmanima i tzv. chaletima (bungalovima) i koji su smješteni u dijelu kampa namijenjenom "tekstilnim" gostima, te u tzv. mobile home (kamp kućicama) i vlastitim šatorima  u naturističkom dijelu kampa. Četveročlana delegacija DNH sastala se u subotu 16. travnja 2005. godine s članovima uprave kampa, radi dogovora o organizaciji susreta. Rok za prijavu naših članova je do godišnje skupštine 07. svibnja 2005. godine.

P.S. svake smo godine objavljivali i logotip susreta, ali ove godine to nismo u mogućnosti jer logotip još nije napravljen, a kako je pokrovitelj susreta INF, ovom nam je prilikom na raspolaganju logotip INF-a.

 

NAŠI ČLANOVI

Naše je društvo 2004. godine postalo bogatije za dva nova člana. To su kampovi "Kažela" u Medulinu i kamp "Sovinje" u Tkonu na južnoj strani otoka Pašmana. Prostor nam ne dozvoljava da o njima pišemo detaljnije, ali puno više informacija možete doznati na našoj Internet stranici gdje se nalaze detaljni opisi i cjenici. Mi ćemo ovom prilikom dati samo neke informacije:

 

         Kamp "Kazela"

         Kazela b.b.

         HR-52203 MEDULIN

         Croatia / Hrvatska

                             E-mail: kazela@email.htnet.hr

                        phone:    ++ 385 52 576 050,  ++ 385 52 576 470

                        fax:      ++ 385 52 576 460

                    

          JKU "Prvenj"

          Kamp "Sovinje"

          HR-23121  Tkon

          Croatia /Hrvatska

          E-mail:  prvenj@zd.htnet.hr

 

U zavisnosti od dužine boravka, ovaj kamp članovima INF (s plaćenom članarinom za tekuću godinu) pruža popust od 5 do 20%

 

LJETNI KAMP MLADIH 2005.


Međunarodni ljetni kamp mladih INF-a 2005. ove se godine održava u Hrvatskoj i to od 23. srpnja do 13. kolovoza u kampu Adriasol, koji je smješten pored Novigrada u Dalmaciji. Iskoristite ovu pogodnost održavanja naturističkog kampa mladih u Hrvatskoj - javite se!

 

SASTANCI U DRUŠTVENIM PROSTORIJAMA

 

Članovi našeg društva znaju da se sastanci održavaju četvrtkom od 19.00 sati u prostorijama Akademskog auto-moto kluba 'Sveučilište', čije prostorije mi koristimo, a koje se nalaze na Trgu Maršala Tita broj 3 u dvorištu. Mnogi  naši članovi dolaze kako bi doznali novosti o našim aktivnostima, dali svoje prijedloge za što bolji rad društva, te podmirili svoje društvene obveze (platili članarinu).

 

 ŽIRO-RAČUN

 

Društvo naturista Hrvatske ima žiro-račun kod Zagrebačke banke broj: 2360000-1101648868.

 

Ostajte nam zdravo.

 

 

 

 

 

 

 

top/vrh stranice

webmaster: dnh@dnh.hr