zdravo
     
naslovnica naturizam poveznice forum foto arhiv pitanja učlanjenje marketing kontakt

 

 

 

 

 

 

 

ZDRAVO

Informacije za članove Društva naturista Hrvatske

  Zima 2004.

Iako s velikim zakašnjenjem, javljamo vam se i ovim zimskim brojem. Zima je i inače vrijeme koje mi naturisti najmanje volimo, jer naše se aktivnosti svode na minimum. Ipak, ne može se reći da se ne družimo, pa makar to bilo i u zatvorenom prostoru, makar bili i odjeveni.  Zato krenimo redom:

 

 MARTINJE

 

Ono što svake godine obilježavamo je dan Svetog Martina, dan kada mošt postaje vino. Tako smo se i ove godine okupili kako bismo obilježili taj dan. U subotu 06. studenog 2004. godine ugodno smo se zabavili uz odličnu hranu i mlado vino u restauraciji "Veslački klub" u Trnjanskoj ulici. Odličnom glazbom zabavljao nas je sastav 'Domino', koji se pobrinuo da ni jednog trenutka ne predahnemo. S obzirom na čuvenu odredbu novog Zakona o sigurnosti prometa o 0,00 promila, neki od prisutnih ipak su odlučili doći javnim prijevozom ili pješice.

 

 

 FOTO NATJEČAJ ZDNS

 

Zveza društev naturistov Slovenije i ove je godine organizirala natječaj za najbolju fotografiju iz naturističkog života. Detaljnije informacije mogli ste dobiti na web adresi www.zveza-zdns.si, a na ovoj stranici mogli ste glasati za objavljene radove. Sada su rezultati poznati. Član DNH Miro Marinić osvojio je prvo i drugo mjesto na tom natječaju svojim radovima 'Oda' i 'Kornati'. Sigurno je da su ovim rezultatima doprinijeli i svi oni koji su se uključili u glasanje, bilo putem interneta, bilo kuponima iz glasila ZDNS "Naturist". Natječaj za 2004. godinu je završen, a vi se sada pripremajte za natječaj 2005.  Nadamo se da ćete ponoviti ovaj uspjeh.  Čestitamo.

 

 

INTERNET INFO

 

Naša stranica na internetu i dalje radi. Za sada se na njoj nalaze informacije na hrvatskom jeziku, ali neke osnovne podatke o društvu i o njegovim aktivnostima preveli smo i na engleski jezik. Za one koji to još uvijek ne znaju naša internet adresa je; www.dnh.hr a na njoj možete naći veze prema nekim drugim naturističkim sadržajima. Vaši su prijedlozi i primjedbe uvijek dobrodošli, jer ovaj suvremeni način informiranja želimo i dalje unapređivati. Očekujemo i vaše prijedloge.

 

NAS

 

Na području nekadašnje države, danas su naturisti organizirani samo u Hrvatskoj i Sloveniji. Krajem 2004. godine u Novom Sadu rodila se inicijativa za osnivanje društva koje bi okupljalo naturiste Srbije i Crne Gore.  Zato će se 02. travnja 2005. godine u Novom Sadu održati osnivačka skupština Nudističke asocijacije Srbije i Crne gore.

 

NAŠI NOVI ČLANOVI

  

Naše je društvo postalo bogatije za dva nova člana. To su kampovi "Kažela" u Medulinu i kamp "Sovinje" u Tkonu na južnoj strani otoka Pašmana. Prostor nam ne dozvoljava da o njima pišemo detaljnije, ali puno više informacija možete doznati na našoj Internet stranici gdje se nalaze detaljni opisi i cjenici. Mi ćemo ovom prilikom dati samo neke informacije:

 

 

Adresa: Kažela b.b. 52203 Medulin

Telefon: 052/576 460; 052/576 470

Fax: 052/576 050

e-mail: tek.eko.kamp-kazela@pu.htnet.hr

 

 

Adresa: JKU "Prvenj", 23212 Tkon, otok Pašman

Telefon: 023/285 542; 023/285 295

Fax: 023/285 304

e-mail: prvenj@zd.htnet.hr

 

 

U zavisnosti od dužine boravka, ovaj kamp članovima INF (s plaćenom članarinom za tekuću godinu) pruža popust od 5 do 20%. Dobro došli u naše društvo!

 

 

MAŠKARADA

 

Ove nam godine sve vrlo brzo dolazi. Okupit ćemo se i ove godine na maškaradi, fašniku, maskenbalu ili pokladama, kako god to netko zvao. Ponovno ćemo se naći u restoranu "Veslački klub" i uz večeru za samo 50,00 kuna (piće se plaća odvojeno, zavisno tko koliko popije), dobro se zabaviti uz glazbu sastava 'Domino'.

Kako smo se i ranijih godina znali dobro zabaviti, to očekujemo i ove godine.

 

 

SUSRET NATURISTA ALPE-ADRIA 2005.

 

 

Zatvaranjem tradicionalnog okupljališta naturista, auto kampa "Monsena", koji će od ove godine poslovati kao "tekstilni" kamp pod imenom "Amarin" došlo je u pitanje održavanje tradicionalnog Susreta naturista Alpe-Adria. Velikim angažiranjem naturista konačno smo pronašli novu lokaciju. Bit će to naš novi član, auto kamp "Kažela" kod Medulina. Susret će se održati od 25.-29.05.2005. Na našoj ćete web stranici naći nešto detaljnije, a detalje ćemo objaviti i u idućem broju. Prijavite se na vrijeme, jer broj mjesta u bungalovima je ograničen.

 

SASTANCI U DRUŠTVENIM PROSTORIJAMA

 

Članovi našeg društva znaju da se sastanci održavaju četvrtkom od 19.00 sati u prostorijama Akademskog auto-moto kluba 'Sveučilište', čije prostorije mi koristimo, a koje se nalaze na Trgu Maršala Tita broj 3 u dvorištu. Mnogi  naši članovi dolaze kako bi doznali novosti o našim aktivnostima, dali svoje prijedloge za što bolji rad društva, te podmirili svoje društvene obveze (platili članarinu).

 

NAJAVA

 

Dolazi i proljeće, a svako proljeće DNH održava svoju godišnju skupštinu. Točan datum održavanja skupštine još nije određen, ali o tome ćemo vas obavijestiti u idućem broju, te na našoj web stranici. Nakon četiri godine, ovo je ujedno i izborna skupština, na kojoj ćemo izabrati ljude koji će nas voditi naredne četiri godine.

 

ŽIRO-RAČUN

 

Društvo naturista Hrvatske obnovilo je svoj žiro-račun kod Zagrebačke banke koji sad glasi: 2360000-1101648868.

 

Ostajte nam

 

 

 

 

 

 

 

 

top/vrh stranice

webmaster: dnh@dnh.hr