zdravo
     
naslovnica naturizam poveznice forum foto arhiv pitanja učlanjenje marketing kontakt

 

 

 

 

 

 

 

ZDRAVO

Informacije za članove Društva naturista Hrvatske

 

Zima  2002.

 

 

Iako temperature u studenom ni malo ove godine ne odgovaraju hrvatskom imenu jedanaestog mjeseca (Slovenci ga zovu – listopad),  kalendarska zima nam je na pragu. Zato započinjemo osvrtom na prošle događaje.

GODIŠNJA SKUPŠTINA 

Održali smo našu godišnju skupštinu na kojoj smo riješili probleme koji su bili postavljeni u svibnju ove godine, a među ostalim prihvatili smo i prijedlog novog statuta našeg društva. Prisutni članovi potvrdili su i prijedlog novog znaka kojeg ovom prilikom možete vidjeti. Obilježili smo i 25. godišnjicu postojanja Društva, te se sjetili ljudi koji su zaslužni za ovaj mali jubilej. U goste smo pozvali i naše prijatelje iz Slovenije, ali kako je listopad (u hrvatskom 10. mjesec) u slovenskom jeziku 11. mjesec, sa svojim su čestitkama zakasnili samo mjesec dana. U buduće ćemo se radi svladavanja jezičnih barijera ipak morati poslužiti brojčanim oznakama mjeseci kad šaljemo pozive u inozemstvo. Još jedanput zahvaljujemo svima koji su zaslužni za osnivanje i kontinuitet rada ovog našeg društva, kao i sponzorima koji nam na bilo koji način pomažu.

SAUNA 2002/03.

 Najznačajnija zimska aktivnost naših članova – okupljanje subotom na večer u sauni, u punom je jeku. Svake subote u sauni SRC 'Jelenovac' u Kosirnikovoj ulici, petnaestak minuta hoda od Ilice, nađe se više od dvadeset članova i simpatizera Društva. I tako će to biti do proljeća, do dolaska toplijih dana kad ćemo se opet družiti na otvorenom.

MARTINJE

Ono što svake godine obilježavamo je dan Svetog Martina, dan kada mošt postaje vino. Obilježili smo ga i ove godine  09. studenog u restauraciji 'Veseli zagorac' u Remetinečkoj cesti. Dobre zabave bilo je prilično i tridesetak se gostiju zabavljalo do 3 sata u jutro. Doznali smo da nakon toga nitko nije izgubio vozačku dozvolu, jer neki su došli javnim prijevozom.

 

FOTO NATJEČAJ ZDNS

 

Zveza društev naturistov Slovenije i ove godine organizira natječaj za najbolju fotografiju iz naturističkog života. Same fotografije bit će objavljene u prosincu, a detaljnije informacije možete dobiti ako otvorite web adresu www.zveza-zdns.si  te na ovoj stranici možete glasati za sve objavljene radove.

 

 

 

INTERNET INFO

Naša probna stranica na Internetu i dalje funkcionira na istoj adresi kao i do sada: www.geocities.com/dnh_inf. I ovaj zimski broj naših informacija zdravo možete pročitati na internetu. Iako se još uvijek na internetu pojavljujemo u probnom izdanju, sadržaj naše stranice opet je povećan, pa možete vidjeti i galerije fotografija. Naša ćemo nastojanja i u buduće posvetiti usavršavanju ovog načina informiranja, a time vam pružiti i znatno više informacija, jer znamo da ovaj medij oma sve više korisnika.

MAŠKARADA

Kao i svake godine i u 2003. godini nastojat ćemo organizirati naše druženje za Maškaradu, Poklade, Fašnik ili kako god to netko zvao. U ovom trenutku neznamo detalje o vremenu i mjestu održavanja, ali njih ćete kao i do sada moći doznati na našim sastancima četvrtkom u društvenim prostorijama. S pripremama ćemo započeti već u siječnju. Vrijeme održavanja prilagodit ćemo pravom vremenu Fašnika, a vi već sada počnite razmišljati u što ćete se prerušiti.

 

SASTANCI U DRUŠTVENIM PROSTORIJAMA

 Članovi našeg društva znaju da se sastanci održavaju četvrtkom od 19.00 sati u prostorijama Akademskog auto-moto kluba 'Sveučilište', čije prostorije mi koristimo, a koje se nalaze na Trgu Maršala Tita broj 3 u dvorištu. Mnogi  naši članovi dolaze kako bi doznali novosti o našim aktivnostima, dali svoje prijedloge za što bolji rad društva, te podmirili svoje društvene obveze (platili članarinu). U slučajevima kada nema sastanka,  organizirano je dežurstvo.

 

Ostajte nam

zdravo

 

 

 

 

 

 

 

top/vrh stranice

webmaster: dnh@dnh.hr