zdravo
     
naslovnica naturizam poveznice forum foto arhiv pitanja učlanjenje marketing kontakt

 

 

 

 

 

 

 

ZDRAVO

Informacije za članove Društva naturista Hrvatske

 

Proljeće 2002.

Vjerojatno ste se već pitali zašto tako dugo čekate na nove informacije. Razlog tome je možda jednostavan, a možda i kompliciran. U ovom smo vas broju željeli obavijestiti o vremenu i mjestu održavanja 'Male škole interneta' koju smo najavili u prošlom broju, ali vam još uvijek taj podatak ne možemo dati. Ipak, nadamo se da će se ona ipak održati, a da ćemo sve zainteresirane moći obavijestiti na vrijeme.

SAUNA

Naše zimsko druženje u sauni primiče se kraju, jer napokon su stigli ljepši dani. Sastajali smo se redovito svake subote od 19.00 sati dalje u sauni SRC 'Jelenovac' u Kosirnikovoj ulici, a naše posljednje druženje u ovoj sezoni bit će u subotu 11. svibnja nakon Godišnje skupštine. Svake se subote u sauni družilo 15-25 naših članova. Naše ćemo druženje na ovaj način nastaviti opet na jesen o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

MAŠKARADA

Kao i ranijih godina, i u 2002. godini organizirali smo 'Maškaradu' za naše članove. Održali smo je u subotu 9. veljače u restauraciji 'Mlinar' u Novom Zagrebu. Za dobro raspoloženje između ostalih pobrinuli su se i svirači sastava 'Relax', a slučajni posjetitelji bili su iznenađeni veselim društvom u kojem nije bilo incidenata. Nakon podjele glasova slučajno izabranog žirija kao najbolja maska proglašen je Šeik (Vlado Brečević) koji će nagradu moći uskoro iskoristiti u Roviju, za vrijeme trajanja susreta naturista 'Alpe-Adria'. Ista je nagrada dopala i najsretnijeg dobitnika tombole.

FOTO NATJEČAJ ZDNS

Zveza društev naturistov Slovenije u 2001. godini organizirala je natječaj za najbolju fotografiju. Fotografija našeg člana Mire Marinića osvojila je na ovom natječaju treće mjesto, pa mu ovom prilikom iskreno čestitamo. Foto natječaj ZDNS otvoren je i u 2002. godini. Ako imate neku fotografiju iz naturističkog života, a smatrate da bi je trebali vidjeti i drugi, javite se na natječaj. Detaljnije informacije možete dobiti ako otvorite web adresu www.zveza-zdns.si a na ovoj stranici možete glasati za objavljene radove.

GODIŠNJA SKUPŠTINA

Iako ste već primili poziv, još jedamput vas podsjećamo da će se 11. svibnja 2002. u 16.00 sati u prostorijama AAMK 'Sveučilište, Trg Maršala Tita 3, dvorište, održati godišnja skupština DNH. Među ostalim trebali bismo prihvatiti novi Statut DNH, te neki od prijedloga izmjena postojećeg logotipa društva. Iako Društvo ove godine slavi 25 godina svog postojanja, svečano obilježavanje ove obljetnice održat će se na jesen.

XXX SUSRET NATURISTA ALPE-ADRIA

Ovogodišnji 30. susret naturista 'Alpe-Adria' održat će se od 29. svibnja do 2. lipnja kao i do sada u TN 'Monsena' kod Rovinja. Kao i svake godine, i ovaj će se put tamo naći stari prijatelji iz različitih zemalja članica Alpe-Adria (Austrija, Hrvatska, Italija, Njemačka, Slovenija), kao i njihovi simpatizeri iz drugih zemalja (Češka, Grčka, Mađarska, Rusija, Slovačka, Ukrajina). Pozivamo vas da nam se javite najkasnije do 16. svibnja (četvrtak) za boravak na susretu.

Za vrijeme trajanja susreta odobrene su posebne cijene o kojima možete više saznati četvrtkom na našim sastancima. Osim ugodnog druženja, na susretu se održavaju i sportska natjecanja u kojima i vi možete sudjelovati bilo kao aktivni sudionici, ali i kao navijači. Naše je društvo ove godine zajedno s ZDNS sponzor teniskih natjecanja. Pridružite nam se!

 

 

INTERNET INFO

Naša probna stranica na Internetu i dalje funkcionira na istoj adresi kao i do sada: www.geocities.com/dnh_inf. Kako smo već dobro zagazili u 21. stoljeće, doba novih komunikacija, tako sada i ovaj naš zdravo

možete pročitati na internetu. Iako se još uvijek na internetu pojavljujemo u probnom izdanju, vjerujemo da ćemo narednu godinu posvetiti usavršavanju ovog načina informiranja.

 

SASTANCI U DRUŠTVENIM PROSTORIJAMA

Sastanci članova našeg društva održa-vaju se četvrtkom od 19.00 sati u pro-storijama Akademskog auto-moto kluba 'Sveučilište', čije prostorije mi koristimo, a koje se nalaze na Trgu Maršala Tita broj 3 u dvorištu. Ovaj termin bio je predviđen za održavanje sastanaka Iz-vršnog odbora Društva, ali mnogi naši članovi dolaze kako bi podmirili svoje društvene obveze (platili članarinu), te saznali nešto više o našim aktivnostima. U slučajevima kada nema sastanka, organizirano je dežurstvo.

 

Ostajte nam

zdravo

 

 

 

 

 

 

 

top/vrh stranice

webmaster: dnh@dnh.hr