zdravo
     
naslovnica naturizam poveznice forum foto arhiv pitanja učlanjenje marketing kontakt

 

 

 

 

 

 

 

ZDRAVO

Informacije za članove Društva naturista Hrvatske

 

Jesen 2001.

 

Ljeto je završilo i gotovo da je naprasno brzo došla jesen. Vratili smo se s godiš-njih odmora, ponadali smo se da ćemo se još malo okupati na Rakitju ili na Jarunu, ali vrijeme nas je izdalo. Naglo je postalo hladno, preko tjedna još zna zasjati sunce, ali nedjeljom u pravilu pada kiša. No članovi našeg Izvršnog odbora marljivo su prionuli na rad. Pripremaju se novi normativni akti društva, razgovara se o budućim aktivnostima. Ali, osvrnimo se malo i na prošla zbivanja:

 

ODBOJKA NA VRPSKOM JEZERU

I ove je godine održan susret odbojkaša na Vrpskom jezeru u organizaciji Koerper-sportverein Woerthersee iz Klagenfurta. I ove se godine osjetila tendencija pada broja sudionika, pa je i ove godine bio prisutan samo jedan naš predstavnik, ali ipak je igrao odbojku. Vjerujemo da će se iduće godine tamo naći više naših predstavnika.

 

SAUNA 2001/2002.

I ove će jeseni redoviti subotnji odlasci u saunu biti naša najvažnija aktivnost. Za sada ostajemo u sauni u koju smo dolazili i prošle godine - u sportsko-rekreacijskom centru Jelenovac. Redovito ćemo se sastajati subotom od 19,00 sati, te uz paru, kupanje u bazenu i veselo druženje uvijek doznati najnovije informacije o društvenim aktivnostima. Ovogodišnju se-zonu saune započeli smo u subotu 29. rujna. Detaljnije informacije možete dobiti na društvenim sastancima četvrtkom.

 

MARTINJE

Svečanost vina je pred nama. Dan kada se mošt pretvara u vino uvijek je bio dobar povod za proslavu. Zato smo i mi odlučili proveseliti se uz ceremoniju krštenja vina. Odlučili smo se vratiti u gostionicu 'Veselom zagorcu' u Remetinečkoj cesti (blizu starog Savskog mosta) gdje ćemo se naći u subotu 10. studenog ove godine. Oni koji su u ovoj svečanosti sudjelovali ranijih godina znaju da smo se uvijek dobro proveli. Blizina tramvaja omogućit će vam da dođete bez vlastitog prijevoza, a time i da smanjite rizik policijske kontrole i gubitka vozačke dozvole, a da se ujedno ne odričete užitka.

 

NOVOSTI U DRUŠTVU

Uz ovaj broj naših informacija priložili smo vam anketni listić. Naime, i naše društvo želi ući u 21. stoljeće. Zato pripremamo i neke novosti - evidenciju članova na računalu. Budući da su se mnogi dosadašnji podaci promijenili, očekujemo vašu suradnju, a ona se sastoji u popunjavanju anketnog listića i njegove dostave u društvene prostorije (osobno ili poštom) na adresu: AAMK 'Sveučilište'-DNH, Trg Maršala Tita 3, Zagreb. Ovi će nam podaci koristiti radi vašeg bržeg i lakšeg informiranja - dostave informacija poštom, kao i hitno obavještavanje telefonom.

Druga je novost izrada novih normativnih akata koje ćemo pripremiti do naredne godišnje skupštine Društva. U pripremi je izrada novog statuta, pravilnika o nagradama, te disciplinskog pravilnika. Uz to ćemo vam predložiti i nekoliko modifikacija našeg dosadašnjeg logotipa.

Treća je novost za sada probni rad naše web-stranice. Konačno se pojavljujemo i na internetu. Iako je stranica još uvijek u izradi, za sada je možete vidjeti ako potražite:

 www.geocities.com/dnh_inf/.

Ima i drugih novosti, ali njih možete doznati ako pročitate slijedeće:

 

SASTANCI U DRUŠTVENIM PROSTORIJAMA

Sastanci članova našeg društva i dalje se održavaju četvrtkom od 19,00 sati u prostorijama Akademskog auto-moto kluba 'Sveučilište', čije se prostorije nalaze na Trgu Maršala Tita 3 u dvorištu. Sve najnovije informacije o radu Društva možete saznati na ovom mjestu, a ujedno i podmiriti svoje članske obveze.

 Iako smo imali poteškoća u izdavanju ovih informacija, bili smo uporni i one se sada opet nalaze pred vama. Do izdanja zimskog broja, ove će poteškoće sigurno biti prevladane. Do tada

Ostajte nam

zdravo

 

 

 

 

 

 

 

top/vrh stranice

webmaster: dnh@dnh.hr