2010.

naslovnica 

arhiv

2010.

 
 

POZIVAMO VAS

 na  Skupštinu Društva naturista Hrvatske koja će se održati u četvrtak, 27. svibnja 2010. godine u 18.00 sati u prostorijama AAMK "Sveučilište", Trg Maršala Tita 3, dvorište, sa slijedećim

  

                                          DNEVNIM REDOM: 

1.       Otvaranje Skupštine

2.      Izbor zapisničara i ovjerovitelja zapisnika

3.      Izvještaj o radu Društva u proteklih godinu dana

4.       Izvještaj blagajnika

5.      Izvještaj Nadzornog odbora

6.      Prijedlog iznosa članarine za 2011. godinu.

7.      Plan rada Društva za naredno jednogodišnje razdoblje, te financijski plan za tekuću godinu

8.      obavijest o susretima Alpe Adria

9.      Razno

Predsjednik  DNH

Davorin Žugčić

 


 

IZ FORUMA:

 

13.07.2010.

 

PRIČA

kad je bal nek je bal

Dragana se već spremala da izađe iz kancelarije i da ode na zasluženi vikend, kada se čulo kucanje na vratima. Jako se iznenadila kada ugledala koleginicu Ljubicu kako je poziva da za trenutak izađe  iz ofisa.

Zdravo, Dragana, imaš li par minuta vremena, započela je Ljubica.

Naravno, samo reci, da li je nešto u vezi sa poslom, odgovorila joj je pomalo zbunjeno Ma ne, ne! Želela bih da te pitam da li bi mi se danas priključila na otvorenim bazenima u Gradu, petak je, znaš...

Dragana je u prvi mah začuđeno pogledala koleginicu.  Niti smo toliko bliske, niti smo se poslednjih godina cesto viđale, pomisli kasnije Dragana. Međutim, nije oklevala da Ljubici da potvrdan odgovor.

Bilo je nešto posle četiri sata popodne. Čim je stigla u stan na četvrtom spratu zgrade u kojoj je već tri godine sama stanovala, skuvala je kafu. Uporedo sa ispijanjem prvih gutljaja crnog napitka, Dragana je bacila pogled u orman. Morala je da pronađe dvodelni plavi kupaći kostim. Taj odevni predmet ju joj je poklonio bivši muž za jednu godišnjicu braka. Danas ce ga prvi put obuci. Ranijih godina nije ni išla na letovanja...

U pola osam je stigla ispred kompleksa bazena u centru Grada. Na mobilni telefon je pozvala Ljubicu i javila joj da je stigla. Par minuta kasnije, stigla je i njena atraktivna koleginica.

Centar za plivanje i rekreaciju je izgledao čarobno. Dragana je na TV videla prilog sa otvaranja Plivačkog centra i morala je da prizna da je bio zaista sjajno. Kabine za presvlačenje su bile velike, moderno opremljene prostorije. Ušla je u jednu od njih i videla da i Ljubica kreće ka istoj.

Mogu li i ja u tvoju kabinu ? Izgleda da su druge zauzete... pomenula je Ljubica i bez problema je požela da se svlači. Pre nego sto je obukla jednodelni kupaći, Ljubica je krajičkom oka uspela da vidi Draganino međunožje. Dragana na sve to nije obraćala previše pažnje. Bilo kako bilo, njih dve su konačno zakoračile na prostor bazena. Bili su okruženi desetinama sugrađana koji su isto tako zadovoljno uskakali u olimpijski bazen.

Nedugo zatim, neonsko svetlo se ugasilo. Dragana je sedela na klizavom stepeništu bazena, dok je slušala povike ostalih gostiju. Posle minuta čekanja, glasovi su utihnuli. Dragana je, po svemu sudeći, ostala sama na ogromnom plivalištu. Pokušala je, ali uzalud, da dozove Ljubicu. Koleginica koja ju je pozvala na ovaj hepening (kako se izrazila) nije se odazvala. Jedino sto je svetlelo u potpunom mraku gradske hale bio je Draganin sat. Prošlo je oko pet minuta od trenutka gašenja svetla.

Osvetljenje je ponovo obasjalo velelepni objekat. Primetila je da se oni koji su je napustili pre samo nekoliko minuta sada polako vraćaju do ivica bazena. Dragana se zacrvenela u licu kada je shvatila da su svi oni goli. U istom trenutku, prisla joj je Ljubica. I ona je poput ostalih prisutnih bila naga.

Dragana, zaboravila sam da ti kažem da ti ovde kupaći kostim neće trebati. Na ovaj način već godinama Organizacija gradskih naturista otvara sezonu, reče Ljubica dok ju je Dragana zaprepašćeno posmatrala.

Kakva sezona ? O čemu ti pričaš ? Došla sam sa drugog kraja Grada...

Dragana nije uspela da završi svoj monolog, jer su reflektori bili usmereni ka elegantnoj plavuši sa dugačkom kosom. Žena odevena samo u papuče pozdravljala je goste i poželela im prijatan boravak na bazenu. Na kraju je istakla, Molim prisutne nudiste i one koji to još nisu da skinu sve sa sebe...

Milica Nikolić, predsednica Udruženja, je pogledala u Draganinom pravcu zajedno sa još nekolicinom golaća...

Za vreme dok se Dragana predomišljala sta da radi, Ljubica i drugi su već uveliko plivali duž velike vodene površine.

Par trenutaka kasnije, Dragana je gola kao od majke rođena zaplivala...

A. R., Novi Sad

 

 

 

 

Susreti Alpe Adria 2010 - prijave u

 

FKK Solaris (Poreč)

 

           od 03.06  do 06.06.

 

Smještaj

 

Paviljoni Superior: bračni krevet , TV, kupaoninica, klimatizirano; do 3 osobe

Apartmani Premium: zbračni krevet, + 2 kreveta, TV, kupaonica, klimatizirano; do 4 osobe

Kamp:  po izboru

Cijene:

Cijene po cjeniku FKK Solaris  uz popust s INF –iskaznicom 10 % u objektima, 10 % po osobi u kampu i 15 % popusta za parcelu.

 

Popust vrijedi od 24. 05 do 19.06

Više o cijenama na Skupštini društva.

 

 

 Program

 

Srijeda

Dolazak, registracija

Četvrtak

12:30 Službeno otvorenje
14:30 Šahovski turnir
16:30 Potezanje konopa
17:30 Kros za odrasle
17:45 Kros za djecu

 Petak

09:30 Odbojka
09:30 Tenis
12:00  -- odmor --
14:30 Odbojka
14:30 Stolni tenis

Subota

09:30 Boćanje
09:30 Odbojka na pijesku
12:00 -- odmor --
14:30  Boćanje
14:30  Odbojka na pijesku
19:30 Gala večer

Nedjelja

10:30 Sastanak predstavnika društava

 

 

Prijave

 

 

Prijave za susrete u DNH ( da bi vam  osigurali popust)

Prijave za sportska takmičenja do 01. 06. 2010.


Rezervacija -  direktno u  FKK Solaris: 

Siniša Mršic, tel +385 52 465 000,

fax. +385 52 451 440

 

 

 

 

 

 

 

 

FKK Solaris

 

 

Naturistički kamp Solaris nalazi se na poluotoku Lanterna, na zapadnoj strani istarske obale. Pravi je raj za ljubitelje prirode, koji mogu uživati u mirisima mediteranskog raslinja i prekrasnom morskom plavetnilu.

 

Gostima je na raspolaganju velik broj uređenih parcela koje su većinom opremljene strujom i vodom. Ako se želite udobnije smjestiti, nudi se najam mobilnih kućica i apartmana u paviljonu Solaris.

 

Nedavno su renovirani sanitarni objekti sa modernim i funkcionalnim sadržajima prilagođeni osobama s posebnim potrebama. U nekim sanitarnim čvorovima mogu se unajmiti privatne kupaonice.

 

Opuštajuće trenutke pronađite uz more ili veliki bazen gdje se svakodnevno održavaju animacijski programi i aerobik u vodi. Možete se i ugodno odmarati na ležaljci ili ispijati piće u baru na bazenu. Na šljunčanoj plaži očekuje Vas sportski centar, igralište za odbojku i pješčanik za djecu, a ulaz u more djelomično je prilagođen osobama s posebnim potrebama.

 

U kampu se mogu unajmiti bicikle, čamci, sandoline, ronilačka oprema za niz sportskih aktivnosti na vodi. Ugostiteljska ponuda uključuje nekoliko restorana, barova, trgovina i kiosk sa svježim voćem i povrćem.

 

 

top/vrh stranice

©2021